Om Mig

Hej! Jag som skriver denna bloggen heter Ebba och bor i Kalmar i södra Sverige i en stor lägenhet mitt inne i city. Jag börjar med att visa en bild på mig själv så att vi har det ur världen. Såhär ser jag ut i motsol:

10e Augusti

Jag har funderat ett tag på vad man skriver på en ”Om mig” sida. Är det typ som ett CV eller mer som en kontaktannons? Kanske lite mitt emellan. Oavsett vad så är jag en positiv, drömmande , lång och morgonpigg 24-åring. Morgonpigg kan väl kanske ifrågasättas… Jag jämför mig nämligen med min väldigt inte morgonpigga sambo. Så egentligen är jag nog helt vanligt pigg.

IMG_1315

Jag tycker om att vara utomhus, helst med min älskling på bilden ovan, gillar att pyssla med musik, måla, bygga och skriva! Det låter kanske då jättekonstigt att jag jobbar som administrations-ansvarig på en kundservice, ett inte så konstnärligt yrke… Men det innefattar en hel del problemlösning som jag tycker är riktigt kul!

IMG_1635

I övrigt gillar jag clementiner, disneyfilmer, mat i alla dess former och frisk luft! Nu har jag slut på saker att skriva… Läs gärna mina inlägg och lämna en kommentar så att jag vet att du varit här!

Ha en fin dag! Kram ♡