Oktobersregn

Hösten har verkligen landat. Jag vill inte provocera någon nu, men – jag älskar det! Jag älskar alla årstider och hösten har något speciellt den också. Mitt te blir godare, filtarna i soffan blir mysigare och halsduken är ett måste. Ja visst är det något speciellt med hösten som man verkligen gillar ändå.

IMG_1767.jpg

Och regn mot fönster! Älskar det ljudet. Så himla rogivande.

IMG_1806.jpg

Såhär glad blir jag av att ligga ovanpå en bäddad säng och se ut över regnet som öser ned 🙂

IMG_1782

Jag har suttit vid mitt fönsterbräde, lyssnat på regnrusk och lugn musik och målat hela eftermiddagen/kvällen. Så jäkla skönt! Gjorde mitt första träd idag, inget mästerverk men jag är väldigt nöjd! Man ser ju vad det föreställer.

Nu ska jag gå till sängs, natti ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s