Jag målar rent min själ

Jag fick ett riktigt målar-ryck idag. Och vilket otroligt lugn i själen det ger. Lugn och skön musik, en smörgås och lite målning. Så himla skönt för själen.

Jag har aldrig tyckt att jag varit något vidare duktig på att måla. Det där uttrycket ”hellre än bra”, det passar så klockrent in på mig och målning. Men idag gick jag och köpte mig ett block att måla på ändå, hösten liksom tvingade mig. Jag mår ju så bra av att måla, varför skulle jag då bortprioritera det bara för att jag inte blir nöjd med resultatet? Resultatet får vara mitt bra-iga mående efteråt. Det känns nämligen som att jag rensar min själ på negativitet och stress, samtidigt som jag fyller hela bröstet med välmående. Tänk om man bara fick måla, sjunga, blogga och vara utomhus hela dagarna. Vilket jäkla drömliv.

IMG_1747.jpg

IMG_1754.jpg

Jag blev sådär halvnöjd med två av mina målningar idag. Den ena var något slags solnedgångs-telefonstople-hittepå och den andra en kruka med lavender. Simpelt men jag är inget proffs så jag är ändå nöjd. Dessa två som jag blev lite nöjd med kommer jag nog använda som grattiskort eller liknande om någon jag känner fyller år. Det känns som ett lagom pretentiöst användningsområde.

IMG_1764.jpg

Det känns lite löjligt att skriva en signatur men också kul! Då vet man liksom att man är färdig också. Annars kan man ju gå tillbaka och justera smådetaljer i all evighet.

Nu ska jag slänga ihop någon middag! Det kan bli vad som helst idag känner jag., har ett stort spann över vad jag är sugen på. En toast? Eller en köttgryta kanske, haha.

På återseende!♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s