Jag har blivit sjuk!

Jag har inte alls längtat efter denna dag, men det var helt enkelt dags. Jag är sjuk. Igår kväll hade jag feber och redan på jobbet under dagen var jag säker på att det skulle hända, ni vet när man känner i kroppen vad som håller på att hända.

IMG_1686

Jag har riktigt ont i hals och huvud och känner mig orkeslös. Dessutom täppt i nästan, vilket jag hatar att vara. Max fixade mat igår kväll och jag fick i mig lite och en kopp te. Idag har jag inte gjort någonting. Åt en risifrutti till frukost och har legat här hela dagen:

IMG_1682

Jag kände att jag behövde få något gjort idag i alla fall, om än hur liten den sysslan nu skulle vara. Så jag reste mig, bäddade sängen, tog fram kameran och tog lite bilder och la mig igen. Nu sparar jag krafter så att jag kan ta en dusch snart.

Att duscha är nog mitt bästa knep för att bli frisk. Vet inte varför det är så men man kommer liksom ur sjuk-bubblan på något vis. Man blir ren och varm, kan byta om från den där tröjan man haft på sig 24/7 och får lite ny energi. Oftast kan jag rida på den vågen hela vägen till friskhet! Så det är min plan att göra snart, duscha mig frisk 🙂

IMG_1687

Men först ska jag ta en liten liten tupplur, för jag känner mig otroligt trött och klen. Jag hatar verkligen att vara sjuk, och nu var det över ett år sedan sist.

Håll tummarna för att min dusch-teori funkar!! Kram ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s