Spockeli Spock Spocken

IMG_1680

Här har ni honom! Spock! Vår inneboende-hund. Max kusin Calle bor tillsammans med oss och det är hans voffsing. Spockes favoritplats när hela familjen (jag max calle) kollar tv på kvällarna, under soffbordet. Ni ser även hans älskade lilla gose-leksak som han tuggar på nere i hörnet.

Spock har verkligen blivit en del av livet, och man märker att han tycker detsamma om oss. Han blir så jäkla glad när man kommer innanför dörren och jag kan komma på mig själv med att redan i trapphuset tänka ”nu kommer jag hem spockisen!”

Så himla underbart med hund! Människans bästa vän ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s