Mångata och vardags-paus

IMG_1637.jpg

Skulle gå till affären innan ikväll för att köpa mjöl och när jag gick utanför vår port slås jag av ett underbart kvällsljus. Gud, har jag sagt hur mycket jag älskar September? Hösten som är så underbar, äntligen har den kommit!

IMG_1669

Påväg till affären insåg jag att det låg en så otroligt stark mångata under helmånen att jag passerade affären utan att tveka, den fick vänta. Jag gick ned till vattnet och satte mig vid kajen.

Satt här en bra stund och bara njöt! En välbehövlig stund i första arbetsveckan efter semestern. Jag bara älskar små stunder som denna i vardagen, det ger så mycket ny energi.

IMG_1651

Efter minst en halvtimme på kajen utan att ta upp mobilen eller annat så gick jag tillbaka och in till affären för att köpa mjöl. Jag ska försöka bli bättre på att gå ut varje dag och ta ca 30 minuter utan mobiltelefon eller jobbiga tankar. Bara vara.

Lättare sagt än gjort, men jag ska försöka! Nu har vi ätit pannkakor till middag här hemma, det var det mjölet behövdes till. Nu ska vi sova så att vi är utvilade för ännu en arbetsdag imorgon.

Kram! ♡

1 thought on “Mångata och vardags-paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s