Avslut på semestern

IMG_1629.jpg

Jag och Max har hunnit komma hem från resan, ha två vilodagar i Kalmar och även besökt mina föräldrar. Vi stannade två nätter och hjälpte till lite på gården, tvättade och fixade vår bil och lite annat smått och gott.

IMG_1635

Det är alltid så himla skönt att komma hem-hem på något vis. Och idag lagade jag och Max suuupergod middag också. Det är extra kul när minst 90% av det man lagar är hemifrån gården. Jag inbillar mig att det känns i smaken! Love it.

IMG_1632

Vi satt länge och åt och pratade om allt möjligt. Och snart är vår semester slut. Då är det back to normal igen. Det ska bli skönt men ändå inte. Jag hade gärna varit ledig längre men jag är samtidigt redo för hösten och en jobb-tid nu framöver. Kommer nog bli mycket jobb för mig, men det blir kul och skönt med rutiner igen.

Är så glad att jag bloggar lite då och då nu, älskar att se tillbaka på bilder och vad man gjort. Jag glömmer annars så fort. Nu är det slut för denna gången! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s