Vi är i mysiga Appingedam

IMG_1538.jpg

Igår efter att vi hade packat ihop våra väskor och burit det mesta till bilen så gick vi ned på en av restaurangerna på vår gata. Vi har ätit middag inne i stan varje kväll så det var mysigt att äta i det lilla område där vi bott. Vilket ändå är ganska nära stan, 10 minuter med cykel.

IMG_1526.jpg

Puss!

Vi har hyrt cyklar när vi varit i Amsterdam och det har varit så himla himla bra. Kul sätt att ta sig fram och dessutom måste det vara det absolut vanligaste.

IMG_1573

Nu är vi dock i Appingedam och vi har faktiskt hunnit en del. Gått långpromenad runt i den ganska lilla staden. Tagit en öl på hamnkrogen. Ätit magiskt god mat i en gammal kyrka som gjorts om till restaurang. Vi åt 4-rätters!!

IMG_1593

Dessutom bor vi här inatt! Det är en synagoga som gjorts om till en lägenhet bakom själva kapellet. Otoligt coolt! Vi har full tillgång till hela synagogan och bara en dörr från lägenheten kliver man rakt in i den jättemaffiga ”kyrkdelen”.

IMG_1626

Det är svårt att fånga på bild, men det är supercoolt och det känns att mycket historia finns i både väggar och tak.

IMG_1584

Resan börjar lida mot sitt slut. Imorgon vänder vi tillbaka och kör mot Sverige. Lägger kanske upp fler bilder senare, jag har ju massvis! En vecka kvar av semestern och än så länge är jag så himla himla nöjd. Jag och Max har verkligen haft en jättemysig resa.

Godnatt från synagogan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s