Mot Amsterdam!

IMG_1390

Resan är igång! Vi har lämnat Kalmar och stannat en natt på inflyttningsfest hos Max bror och fru. Även pausat och packat det sista hos mina föräldrar i Karlshamn och nu är vi på väg mot Amsterdam! Inatt sover vi i bilen någonstans i Tyskland och kör sista timmarna imorgon. Vi är i Tyskland nu. Vi körde Öresundsbron och genom Danmark till Rödby. Därifrån tog vi färjan!

IMG_1380

Allt har gått så himla bra än. Färjan gick super, körningen har gått super och jag och Max har bara pratat hela vägen och inte ens haft musik igång. Så himla skön känsla att bara han och jag kör precis vart vi vill och det är inga andra utom vi med.

IMG_1384

Nu ska jag sluta skriva. Vi hörs igen snart!! Jag är så lycklig idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s