En Ängöl med Mamma

20180814_194046.jpg

Igårkväll mötte jag upp min mamma på stan här i Kalmar. Jag fullkomligt älskar när hon är här och jobbar. En liten miniträff brukar vi få in. Middag, promenad, en kort kram på stan om vi inte hinner mer än så.

Igår blev det en pratstund över lite sushi och öl. Jag hade redan ätit mat hemma så jag nöjde mig med en öl. Mamma bjöd. Tack mamma.

Mamma nämnde när vi sågs hur tokigt det är att jag är en ”citybrud”. Jag som är så hemkär och älskar glesbygden. Åh ja, det stämmer… Som jag längtar efter den dagen jag bor på landet, och förhoppningsvis närmare mina föräldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s