Svartbäcksmåla!

Hej på er!

SÅ himla kul det är att blogga. Men jag har inte vågat berätta för någon än att jag gör det. Känner att jag behöver bli varm i kläderna först. MEN! Idag efter jobbet körde jag inte hem utan styrde min lilla Peugeot mot Svartbäcksmåla! Ett naturreservat i Nybro som ligger ca 30 minuter från centrala Kalmar.

Det var så otroligt skönt att få komma ut, andas frisk luft, lyssna på ingenting och röra på kroppen. Det behövs verkligen när man har ett kontorsjobb som jag har med 8,5h framför ett par skärmar varje dag.

10e Augusti

Det var nästan inget folk där. Bara jag och en man på Mountainbike som höll på att cykla omkull både sig själv och mig när vi blev uppskrämda och förvånade av varandras plötsliga närvaro i skogen.

10aug3

Jag är så glad för min nya kamera. Den tar mindre plats än min mobiltelefon men tar så otroligt fina bilder. När jag väl får till med rätt ljus så blir bilderna magiska. Dom får ett sånt där djup som gör att det ser så himla äkta ut och att det inte är en bild man tittar på.

10e Augusti2

Men detta är nog min favoritbild för idag. Nu ska jag hoppa in i duschen supersnabbt för sen ska vi fara till Öland och träffa ett gäng gamla vänner som vi inte träffat på år och dar. Egentligen känner jag bara för att vara hemma och se på en dokumentär men ni vet hur det är, om man inte kommer så blir man kallad tråkig och så får man höra det i all framtid, eller åtminstone tills man ofrivilligt försökt att bevisa motsatsen.

Jag är inte alltid en social person, men ibland är jag det. Däremot har jag lätt för att prata med folk, men det betyder inte att jag är på humör för att göra det eller ens tycker att det är en givande dialog. Men, jag menar, inte sitter jag och är otrevlig bara för det.

Det är svårt… Man ska göra det man känner för såklart, men ibland (väldigt ofta) blir trycket utifrån stort. Man SKA umgås med vänner och man ska tycka att en fest i helgen vore kul. Jag hoppas slippa en del av detta när jag bor i skogen. Jag längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s