Kalmar Slott

Det blev inte många steg vandrade på stadsfesten igår kväll. I ärlighetens namn så beror det inte på festivalen alls utan bara för att jag hellre gick ut till sundet och testade att natt-fota med min nya kamera.

IMG_1001

Jag hade svårt för att välja rätt inställningar då det var becksvart ute och jag inte hade någon lampa med mig, men jag gjorde mitt bästa. Precis när jag hade fått till inställningarna bra så dog ju självklart batteriet också… Typiskt mig att glömma nåt sånt.

IMG_0998

Jaja, slottet fastnade i alla fall på bild och jag tycker att det ser fint ut. Man får ha lite tålamod också, det tar tid att bli bra på någonting. Jag ska anstränga mig och försöka övertyga min stressade själ om att övning ger färdighet och långsamt är inte synonymt med dåligt. Är ni också stressade när det gäller personlig utveckling?

Idag efter jobbet ska jag ut och andas frisk luft och fota skog! Det är planen i alla fall. Längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s