Mitt första inlägg!

Hej! Välkommen till min resa. Min blogg. Mitt första inlägg!

Från stadsbo till skogsbo! Det är målet. Och på vägen dit kommer det nog bli mycket bilder och text. Jag älskar naturen, musik och mat. Det är liksom mina tre favoriter i livet på något vis. Men just nu bor jag inte i naturen så det blir mest mat och musik, sen natur.

IMG_0978.jpg
Igår åt jag middag med två av mina närmsta vänner¸ och ja, det var lika gott som det ser ut. Och förmodligen lika onyttigt också men vem bryr sig egentligen om det.

Det ska bli så himla kul det här! Vill liksom skriva hundra inlägg på en gång men tänker att då har jag kanske inte något kvar tills imorgon, och det vore ju himla tråkigt om min blogg-resa endast skulle vara i en ynka dag.

IMG_09652.jpgMin vän Maja och jag

Men idag bor jag mitt inne i Kalmar centrum och det är faktiskt stadsfest här just nu, så jag ska gå ut på stan och äta en langos eller tre innan jag ska testa på lite kvälls-fotografering. Kanske bilderna kommer upp här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s